Магазин "Спиртик" спеціалізується на продажі якісного найчистішого спирту Люкс 96.6% і різноманітною лікеро-горілчаної продукції. У нас Ви можете придбати спирт від 5 л, якісний коньяк і горілку в 5-літровій тарі. Ще у Вас є можливість вигідно купити якісний алкоголь в тетрапаках, а саме:
- горілку
- коньяк
- віскі
- бренді
- ром
- лікер
Наша продукція дуже якісна. У вас немає тепер необхідності переплачувати за дорогу упаковку і маєте можливість значно заощадити, отримавши при цьому якісний продукт !!!! Ми цінуємо кожного з Вас!
Прекрасний напій, простий в приготуванні, а за смаковими якостями набагато кращий за оригінал (перевіряли особисто). Дуже легко п'ється, а найголовніше вранці не болить голова.
Рецепт перцевої горілки сподобається любителям міцних напоїв з оригінальним смаком. Всього за кілька днів ви зможете зробити своїми руками відмінну настоянку на горілці з перцем і медом в домашніх умовах.
Перцівка за цим рецептом вийде з приємним м'яким смаком і легким палінням, красивого кольору. Алкогольний напій може служити не тільки аперитивом, а й народним засобом для профілактики простудних захворювань - особливо добре вона йде, якщо випити 50 грам, повернувшись з морозу.
Готувати перцеву настоянку будемо з медом, лимонною цедрою і спеціями. В якості основи найкраще взяти горілку або розведений спирт. На самогоні теж вийде, але смак буде різкіше.
Загальний час: 7 днів Час приготування: 15 мінутВиход: 1 л Калорійність: 234.52 кКал на 100 г
інгредієнти
- перець гострий - 10 г
- горілка - 1 л
- чорний перець горошок - 4 шт.
- ванільний цукор - 1 маленька щіпка
- кориця мелена - 1 маленька щіпка
- мед (різнотрав'я) - 1 ст. л.
- цедра лимона - 2 г
- солодка мелена паприка - 1 ст. л.
Гострий перець помити (чистити не треба), зважити 10 грам. Для кращої екстракції по всій поверхні перцю зробити ножем насічки, але не розрізати перчик повністю. Кинути в чисту банку.
З лимона зрізати цедру таким чином, щоб не зачепити білу підкірку (вона гірчить).
Кілька горошин чорного перцю розплющити плоскою стороною ножа і насипати в банку. Додати ванільний цукор і корицю на кінчику ножа (більше не треба, у них дуже інтенсивний аромат). Також в банку насипати неповну столову ложку червоної меленої паприки - вона і колір дасть перцівки, і смак, тому вибирайте якісну.
Залишилося додати ложку рідкого меду. Якщо він у вас засахарілся, то підігрійте на водяній бані або імпульсно в мікрохвильовці.
Залити горілкою до самого верху.
Ретельно перемішати все столовою ложкою. Накрити чистою кришкою і прибрати в темне місце на 7 діб. Кожен день напій потрібно перемішувати або струшувати банку.
В останній день перемішувати, нехай відстоїться. Спробуйте - якщо смак влаштовує, то пора проціджувати. Якщо здається, що слабенький, то нехай настоюється ще пару днів.
Процідити через марлю - згорнути в кілька шарів трубочкою і утрамбувати в носик лійки, можна використовувати ватяний спонжик. Капати буде повільно, але зате добре відфільтруєтся.
Розлити по пляшках.
Пити в охолодженому вигляді. І не забувайте закушувати, напій хоч і п'ється легко, але зносить з ніг! Будьте здорові!