Кількість
|
Вартість
|
||
|
Виготовляється зі спиртів, вихідною сировиною яких є жито, пшениця і ячмінь. Процес бродіння проводять на кислому суслі, а в подальшій холодної фільтрації застосовують вугілля цукрового клена товщиною до 3 метрів. Фільтрація здійснюється до приміщення віскі на витримку, а не перед розливом в пляшки. Витримка проходить в обпалених зсередини бочках з дуба.
Колір густого бурштину, з золотистими відблисками. Аромат яскравий, з нотками меду і прянощів, відтіняють квітами і корицею. Смак з основною нотою меду доповнений нюансами стиглої груші і іриски. У післясмаку відчувається відтінок бадьяна. Рекомендується вживати в чистому вигляді трохи охолодженим, з льодом або додавати в каву.