Магазин "Спиртик" спеціалізується на продажі якісного найчистішого спирту Люкс 96.6% і різноманітною лікеро-горілчаної продукції. У нас Ви можете придбати спирт від 5 л, якісний коньяк і горілку в 5-літровій тарі. Ще у Вас є можливість вигідно купити якісний алкоголь в тетрапаках, а саме:
 

  • горілку
  • коньяк
  • віскі
  • бренді
  • ром
  • лікер


Наша продукція дуже якісна. У вас немає тепер необхідності переплачувати за дорогу упаковку і маєте можливість значно заощадити, отримавши при цьому якісний продукт !!!! Ми цінуємо кожного з Вас!

Прекрасний напій, простий в приготуванні, а за смаковими якостями набагато кращий за оригінал (перевіряли особисто). Дуже легко п'ється, а найголовніше вранці не болить голова.

Інгредієнти для «Бехеровка»:

  • Горілка (40%) - 1 л
  • Спирт (95-96%) – 200 мл
  • Кориця - 5 г
  • Гвоздика - 15-20 шт
  • Кардамон (2-3 шт.) - 1 г
  • Аніс (1ч.ложка без верху) - 2 г
  • Перець чорний (горошком) - 8-10 шт
  • Цедра апельсина (смужка без білої шкірки 1 * 5 см.) - 1 шт
  • Цукор (сироп) - 150 г
  • Вода (сироп) - 250-300 мл


Кількість порцій: 1
 

Рецепт «Бехеровки»:


1. Беремо 1 літр горілки 40% і 200 мл спирту 95-96%. Ллємо це в 1,5 літрову посуд з кришкою. На ній попередньо відзначаємо незмивною маркером рівень рівно 1,5 літра. Пластик використовувати небажано. Але можна.

2. Всипаємо такий набір спецій: Коріца- 5 грам Гвоздіка- 15-20 штучок (зірочок) Кардамон --------- 1 гр (2-3 коробочки) Аніс- 2 грами (1 ч.ложка без верху) перець чорний - 8-10 горошінЦедра апельсіна- смужка 1 х 5 см (без білої шкірки) Корицю бажано (але не обов'язково) використовувати не у вигляді порошку, в у вигляді паличок-трубочок-стружки. І аромат краще, і фільтрувати потім набагато простіше.

3. Закриваємо, ставимо на тиждень настоюватися. Можна не струшувати, але це на завадить.

4. Через тиждень готуємо сироп - 150 грам цукру і 150 мл води всипаємо - вливаємо в казанок, ставимо на вогонь, помішуючи доводимо до повного розчинення цукру і початку кипіння, але кипіти не даємо. Остужаем, знімаємо піну (якщо залишилася) і переливаємо в нашу ємність зі спеціями і спиртом. В той же казанок наливаємо ще 100 мл води, прополіскують і знову в нашу ємність. Загальна кількість продукту потрібно водою довести до нашої мітки 1,5 літра. Майже все готово. Можна спробувати, але краще утриматися.

5. Ще через два дні знімаємо пробу. Якщо аромат здається біднуватим - можна залишити настоюватися ще день-два. Тут дуже багато залежить від якості спецій. Якщо дегустація дала позитивний результат, беремо бінтік - марлю в 4 шари і фільтруємо наш продукт. Якщо використовувалася кориця мелена, треба буде профільтрувати додатково.
Приємний смак, насичений аромат, а головне підходить до будь-яких видів закусок.